Om Oss

Paraply Media är ett Norrbottniskt företag som du hittar i Luleå. Vi har valt att fokusera på de tre viktiga områdena Rådgivning, Mediaköp och Digital marknadsföring. Vårt mål är att konstant ligga i framkant, jobba stenhårt och leverera en sådan tjänst att du inte vill lämna oss. 

Vi känner oss så säkra på våra tjänster att vi även lämnar en nöjd kund garanti. 

Vill du veta mer, hör av dig så berättar vi mer om oss, våra tjänster och även hur nöjd kundgarantin fungerar.

Våra nyckelpersoner

Klicka här för att läsa mer

Paraply Media

Lars Söderberg

VEM ÄR JAG

Min uppgift i teamet är att se till att vi tillsammans kan leverera effektiv digital marknadsföring åt våra kunder. Jag brinner för att effektivisera arbetsprocesser och att utveckla nya tekniska lösningar för att kunna få ett så bra resultat som möjligt.

Den dagliga utmaningen består även i att hålla sig uppdaterad med det senaste inom branschen, då den digitala världen aldrig står stilla. Detta är något som ger sig naturligt, med ett genuint intresse av webbutveckling sedan över 20 år tillbaka.

På fritiden tycker jag det är skönt med pass på gymmet, för att hålla både kropp och sinne friska och alerta. Jag tycker även om att gå förlorad i privata tekniska omöjligheter, som jag givetvis försöker göra möjliga, och att umgås med familj och vänner.

SKILLS

Digital Marknadsföring 87%
Webbutveckling & SEO 91%
Statistik och analys 84%
Bildbearbetning 82%
Golf 29%

Kontakt

Johan Ström

VEM ÄR JAG

En 40-årig pappa bosatt i Luleå. Träning har alltid legat mig varmt om hjärtat och Padel som största sportintresse. Gjorde lumpen i Sollefteå och har sedan dess jobbat i många olika branscher. Dock har de 15 senaste åren endast handlat om marknadsföring och kundrelationer. Försäljning och försäljningsstrategier har alltid fascinerats mig och en kunds köpbeteende. Varför väljer en kund att köpa, eller inte?

För mig är det även en naturlig del i relationen köpare och säljare, att tydliggöra, vad en produkt och- eller tjänst verkligen har för värde. Det är lätt att man betalar lite för mycket för en vara eller tjänst, sällan tvärtom Min roll på Paraply Media är framförallt att vägleda våra kunder, ge rådgivning om de olika mediaval som finns, samt även göra mediaköp och förhandla.

Hoppas vi hörs!

SKILLS

Mediaplanering 89%
Förhandling 83%
Digital Marknadsföring 63%
Mediaköp 78%
Yoga 29%

Kontakt

Välkommen att kontakta oss!

Hör gärna av dig till oss, då vi tacksamt tar emot frågor kring våra digitala tjänster.

Vi nås både genom chatt och telefon.

Chatten funkar smidigast när du behöver ett snabbt svar. Du kan hitta den direkt på höger sida.

Telefon: 070 – 333 01 10
E-post: ads@paraplymedia.se
Fakturafrågor: 070 – 333 91 81